USUALLY ONE BLOG POST PER WEEK

SUBSCRIBE:

Eu, jurnalist

Când mi-am numit website-ul BornToExplore, nu știam calea prin care îmi voi îndeplini menirea. Am descoperit-o, este jurnalismul.

De Ziua Drapelului, doi profesori plagiatori și-au pus mutrele pe drapel

Doi profesori plagiatori au făcut un drapel pe care au imprimat poze cu ei. Conform propriilor mărturisiri, unul dintre ei este prost.

Și mentorul învață de la discipol – Petru Comănescu

Adevărul este cel mai important ingredient al relației antrenor-sportiv. Oricât de dur și de incomod ar fi, el trebuie spus întotdeauna.

Posibil hoax: ”premiera” lui Radu Albu pe Elbrus

25 de alpiniști îi cer lui Radu Albu să prezinte dovezile ”premierei” pe care pretinde că a realizat-o pe Elbrus, după o fraudă a echipei lui de PR.

Teodora Chețan – Impostură în folosul lui Radu Albu

Teodora Chețan, din echipa de PR a alpinistului Radu Albu, și-a însușit identitatea Andreei Vasile, reporter la Red Bull, pentru a obține documente și informații.

PatinUarul și gunoiul de sub preș

Este oare posibil ca mai mulți profesori să coordoneze o acțiune de bullying asupra unui copil și a familiei lui, în cârdășie cu alți părinți, cu scopul de a ”spăla” imaginea unui învățător care a greșit?

Viralul ”Mitingu’ lu’ Dragnea”

Peste 3.000.000 de vizualizări și peste 60.000 de distribuiri. O parodie filmată și editată într-o seară de sâmbătă s-a mulat pe emoțiile a sute de mii de români, viralizându-se rapid. Iată povestea ei.